dilluns, 14 de juny del 2010

CUCO I CUCA

Aquests dos bombons de 35 cm. són de la marca Miel de Abeja que pertany a Mariquita Pérez.El nino es diu Cuco, tant per al nen com per a la nena, i en el catàleg 2009 n'hi havia moltíssims models diferents. Però quan he entrat a donar-li un altre cop d'ull, m'he trobat que per al 2010 només en tenen tres: dos nounats i una amb trenes com la meva. Vaja! Serà cosa de la crisi...



Me'ls han regalat com a nen i nena, però no sé... que jo al que se suposa que és el nen li veig un punt molt femení. La roba amb tantes floretes i papallones no m'acaba de fer el pes (les sabates són dignes del mismíssim Paco Clavel). Així que puc fer dues coses: un parell de cuetes per convertir-lo en una nena amb els cabells curts o anar a la recerca d'un conjunt una mica més sobri.
Suposo que triaré la segona opció perquè ja m'he acostumat a pensar que són "la parelleta" i perquè la roba no m'agrada ni per a una nena!!!. Tan mona que va la de les trenes.

Això sí, no es pot negar que són de molt bona qualitat i estan fets amb bons materials perquè pesen bastant, els cabells són preciosos i la roba d'ella té un bon acabat (la d'ell segurament també, però amb el temps només salvaré la jaqueta a ratlles de colors).

Passejant per la web he trobat aquests altres exemples de Cuco:





2 comentaris:

Nuria ha dit...

Nena, que les sabatetes són moníssimes. Encara que les guardis per la nena (o per una altra nina), no te'n desfacis, dona, que te'n penediràs.

A mi m'han agradat (potser sóc una miqueeeta carrinclona, ja ja ja, una cursi de la hòstia, vaja, ja ja ja).

Aquestes nines són precioses. No sé si ho saps, però a http://www.dollsanddolls.com/
hi ha rebaixes a les "Miel de abeja", de 25 euros a 9'95.

Potser t'interessa donar-hi un tomb.

Saludets.

Tòssia ha dit...

Ei, sí que és una bona rebaixa!! Gràcies per la informació.