dissabte, 15 d’agost del 2009

ROMINA DE VICMA

Romina, la nina que camina. O, millor dit, que caminava.

Després d'haver estat rescatada d'unes golfes on havia estat aparcada durany anys sense cap mena de protecció, llueix així de mona.

Va arribar a casa una Nit de Reis, però no la van deixar a la saleta amb la resta de paquets.
Ella va fer una entrada triomfal quan ja haviem acabat d'obrir regals. Xino-xano i pel seu propi peu va anar caminant tot el passadís fins que... tatxan!!! es va deixar veure!.
Quina sorpresa!!!
No sé quina cara deuria fer jo, però la del meus avis eren la viva estampa de la il·lusió. Quines ganes que tenien que arribessin els Reis i portessin el que havien demanat per a mi ;-)


Com que no volia sortir despullada en el bloc, per a les fotos s'ha fet amb un vestit de la Nenuco que li va ben a mida. Les sabates sí que són seves.



A TC hi havia aquesta foto d'una Romina amb els cabells ondulats i amb la robeta original. Tot i que no recordo com era el vestit de la meva, sí que sé que no era com aquest. Així que suposo que la van comercialitzar amb diferents models.


La nina fa uns 46 cm i és dels finals dels setanta.

2 comentaris:

Carlos@dnenes.com ha dit...

Primer felicitarte per el teu blog, i com a curiositat sobre esta mítica Nina dir que, com totes les que Vicma feia en aquell temps, va ser vestida per Carmen Gonzalez (D'Nenes).

Tòssia ha dit...

Gràcies pel teu comentari :-) I felicitar-te per les nines tan boniques que feu.