dissabte, 27 de juny de 2009

Elke de BB


Aquesta nina vindria a ser la "Nancy" de la casa BB. Es diu Elke. Té el cap una mica mirant avall i això li dóna un cert aire de timidesa

Un Nadal la família de la meva àvia ens van enviar un paquet des de València. Va ser una sorpresa gran gran perquè no teniem costum d'enviar-nos res. Ja ens veiem cada estiu, així que no calia.

La meva mare i la meva àvia anaven mirant què hi havia dins la caixa de cartró marró... quan, de sobte, va aperèixer ella! Una nina per a mi!!

La seva arribada se'm feia una mica "màgica". Fins i tot vaig arribar a pensar que no fos un error i durant un temps vaig esperar que una altra nena truqués a la porta i la reclamés. Santa innocència! :-)

Total, que tinc un molt bon record d'aquell dia en què em va arribar aquest regal inesperat. Quins moments!!Un cop recuperada de les golfes em vaig adonar que tenia uns forats a la part del darrere del vestit bastant difícils d'arreglar.

I com que no li agradava gaire això d'anar tota esparracada, es va fer amb la roba d'una Nancy de les noves. Total, a ella no li calen vestits perquè la mestressa (la meva nena) la vol sempre despullada.Aquí ens ensenya el vestit que portava el dia que va arribar a casa. De totes maneres no sé si és el vestit original seu perquè no té etiqueta i la nina em va arribar sense la seva capsa. Suposo que calia estalviar espai dintre el paquet.


Descansant després de la sessió fotogràfica, que la pobre ja té una edat.

A l'eBay he trobat aquest model d'Elke amb els cabells negres.

3 comentaris:

María José ha dit...

Es muy bonita, ¿ anterior a Nancy ?

besos

Tòssia ha dit...

De la misma época. La mía debe ser de finales de los setenta.

facu_pop_4_you ha dit...

yo también tengo una, me la encontré hace hoy mimo, en un mercadillo, con su ropita original, pero completamente echa una pena,pero ya la tengo limpita