dijous, 5 de març del 2009

D'Anton-Jos

Aquest nino té, aproximadament, divuit anys.

És de la casa D'Anton-Jos que, pel que he anat veient per internet, ja no existeix. Sembla que algunes línies dels seus productes se les va quedar l'empresa Magic Baby.
Té les extremitats i el cap de vinil i el cos de roba. El vestit que porta està molt ben fet, ben acabat i amb detallets, però les sabates són pintades!!

Va ser un regal de la meva mare durant el temps que vaig estar ingressada a l'hospital recuperant-me d'una operació. I recordo que va ser l'objecte d'una acarnissada discussió amb una tieta!! :-P El tema era apassionant: representa un nen o una nena? La veritat és que he oblidat què opinava cadascú...jeje, però ara puc dir que el veig com un nen.
Un nen que va vestit d'escolar de cap allà els anys deu o vint del segle passat.



A mi em fa l'efecte que té carona de tímid i tranquil... que no seria l'ànima de cap festa, vaja. Em sembla diferent a la resta de nines que he pogut veure d'aquest fabricant perquè la majoria tenen cares molt divertides i esbojarrades. Aquest els va sortir més seriós, l'intel·lectual de la colla... I per demostrar-ho, l'hem enxampat a la biblioteca :-)

Però com que tot no serà estudiar, aquí el teniu passant l'estona jugant amb el seu cadell.

8 comentaris:

El Kioskero del Antifaz ha dit...

Un plaer per a mi segir-te a tú també ;-)

D'entre totes les nines que teníen les meves amigues de l'infància hi había de tot. Algunes m'agradaven i recordo fins i tot jugar amb elles, però d'altres... em feien una mica de por.

Felicitats pel teu Blog ;-)

Tòssia ha dit...

je... la pobre Bintou s'havia d'exiliar cada cop que teniem convidats. Hi havia una amiga que no podia estar a les fosques amb ella, l'aterroritzava. Ara l'he instal·lada definitivament al dormitori principal (la nina, no l'amiga) i allà s'ha quedat.... "tan a gustito", :-)

Karmeta ha dit...

Nenaésun ajoia,qué maco!!, tens una pila de nines i a més molt variades. Enhorabona,maca. Petonets! i benvinguda al meu blog.

Tòssia ha dit...

Gràcies, Carmeta. I igualment ;-)

María José ha dit...

Es preciosa niña, que muñecas mas chulaaasss!!!!

NÚRIA ha dit...

¡Quina carona! m´encanta la segona foto...saludets.

Anònim ha dit...

son todas muy bonitas pero no entiendo nada de nada

Tòssia ha dit...

Gracias por tu interés, anónimo.
En la esquina superior derecha del blog hay el traductor Google. Sólo tienes que elegir la lengua que te vaya mejor. No ofrece una traducción fiable al cien por cien, pero lo he comprobado al castellano y al inglés y es bastante resultón. Un saludo.