dimarts, 17 de juliol del 2012

CARTA ALS REIS (I)

Encara queden a casa moltes nines fent cua per ser presentades en societat per aquí. Però mentre continuen esperant a posar-se guapes i fer-se fotos, us ensenyaré nines que m'agraden i que no crec que aconsegueixi mai.
Hi ha un doble problema de pressupost i espai. Així que m'hauré de conformar col·leccionant-ne les imatges i ensenyant-les per aquí.

Aquest és el Jakob de la marca Heart and Soul, pertany a la línia Kidz'n'Cats. Fa 46cm i el nom de la dissenyadora és Sonja Hartmann. Té articulacions en nou punts i està fet de vinil.
A més de la roba i les peces d'abric, ve amb roba interior (samarreta i calçotets).

Aquí podeu veure moltes altres nines de la mateixa col·lecció. Són moníssimes.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola Tòssia!!!
Me les he estar mirant i són una passada!!!!! jo també en vull... el tema del pressupost és qüestió de fer guardiola i per l'espai... sempre queda algún raconet
Gràcies per compartir la trovalla!!!

Noa72 ha dit...

doncs si aquest és un gran problema per a la majoria espai i presupost però haurem de conformar-nos. Gracies per compartir.

Unknown ha dit...

Hola: bienvenida de nuevo al blog. Esta colección de muñecos tipo niños reales les tengo echado el ojo desde hace tiempo. Lo peor es el precio y el envío porque yo en mi zona no los ví a la venta en ninguna tienda. Estoy deseando ver la puesta a punto de tu colección. Seguimos en contacto.