diumenge, 22 de juliol del 2012

TOY STORY 3



Aquesta és la Barbie Toy Story 3. Va arribar a casa des d'Alacant perquè la padrina de la nena va passar allà uns dies i se la va portar perquè veiés que s'havia enrecordat d'ella.

Que bé! És de les nostres pel·lícules favorites. L'estiu que la van estrenar vam anar a veure-la al cinema i no sé qui s'ho va passar millor si els nens o els grans. Després, un cop a casa, hem tornat a veure tota la sèrie un munt de cops... i no cansa! Les crítiques als diaris la recomanaven molt, i no m'estranya.


La Jessie de seguida va voler donar-li la benvinguda. Ella havia arribat uns mesos abans a lloms d'un dels camells dels Reis d'Orient i es va posar d'allò més contenta de retrobar una vella amiga. Que l'haver co-protagonitzat una pel·lícula les va unir molt.


Abans, però, la va fer patir una miqueta per riure una estona. La Jessie ja ho té això, és bastant de la broma.


Al final la va ajudar a sortir de l'embalatge perquè la Barbie sola hauria estat incapaç, anava ben lligada de mans i peus.



- Què? S'està bé aquí fora i sense aquell plàstic per davant la cara, oi? 



Les dues nines són de Mattel. Per cert, treure-li o posar-li la roba a aquesta Barbie pot esdevenir un malson, és impossible que li anés més apretat (i no és elàstic).


3 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola: coincido contigo que la película es muy entretenida. Considero que está muy bien realizada. Tienes razón que la ropa que lleva la Barbie si se la sacas es muy difícil volver a ponérsela pero no imposible. De todas formas si tienes alguna de las nuevas Barbies fashionistas, que tienen todo el cuerpo articulable y son más delgadas, seguro que le quedará perfecto. En la entrada anterior me encanta ese bebé y eso que tampoco soy mucho de la porcelana. Me encanta pero sin la diadema. Es adorable. Seguimos en contacto.

mgf00 ha dit...

la muñeca es muy bonita.la veritat es que es una pel.lícula divertida y la nina la té la meva cosina es molt flexible.sempre diu que fa ioga!!!

mgf00 ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.