diumenge, 25 de març del 2012

COMUNIANTA DESCONEGUDA


Aquesta és una altra nina que em van regalar quan vaig fer la Comunió. La primera que vaig ensenyar està aquí.
És dels primers anys '80 o finals dels '70 i no té cap marca per enlloc.

El cap i els braços són de goma, però la resta és de plàstic dur i prim, per això té els talons enfonsats. A més, té poc cabell. Malgrat no ser de gaire qualitat, té una carona mona i ha estat capaç d'aguantar el pas del temps amb certa dignitat.
Ja li tocava passa per la dutxa, treure's el vestit que ha portat tants anys i modernitzar-se una miqueta.


La roba és un conjunt de l'Annabell Tween de Zafp Creation. Vaig trobar alguns models molt bé de preu en una botiga i en vaig agafar un per veure si li anava bé. La veritat és que li queda una mica llarg i estret, però millor això que anar despullada. Quan vaig tornar a la botiga per comprar-ne algun conjunt més, ja s'havien acabat tots. Què hi farem!


Les botes sí que no hi havia manera que li poguessin entrar i se les vaig fer aprofitant els polzes d'uns guants que se'ls havien quedat petits als nens.

Una foto de grup de la nina a la que pertany el conjunt. No sé si encara la fabriquen perquè no apareix a la pàgina oficial de Zapf Creation.
Teniu més informació aquí:
http://munecasparacompartir.blogspot.com.es/2011/12/annabell.html.

Violeta, espero que no t'importi que faci referència al teu blog. Si hi ha cap inconvenient, digue-m'ho i editaré. Vaig intentar deixar-te un comentari a l'estrada i no hi va haver manera, de vegades em passa i blogger no em deixa comentar alguns blocs.

5 comentaris:

Violeta ha dit...

Hola Tòssia. No m'importa en absolut que hagis recomenat el meu blog per trobar informació sobre la nina Annabell, al contrari. Es una nina molt maca i gairebé desconeguda que hauria de ser més popular.

Si, encara es troba. La venen a les botigues Drim. Aquestes jugueteries són a molts centres comercials, com per exemple al Centre comercial Glòries (Barcelona). Fins ahir encara tenien tots els models.

Una abraçada. Violeta.

Imanara ha dit...

Que guapa!!!!!!!!!!!!!!Me encantan los ojazos tan grandes que tiene!!!besos.

Unknown ha dit...

Hola: tienes razón que la muñeca tiene una cara preciosa. No parece antigua. La ropa le queda bien aunque sea el abrigo un poco largo. Gracias por recomendar el blog porque me gusta conocer a la gente que comparte mi afición a las muñecas. Seguimos en contacto.

Elanor ha dit...

Hola, la muñeca es muy mona y fotogénica...gracias por pasar por nuestro blog y quedarte esperamos que te haya gustado, seguiremos hablando.
Besossssss.

Violeta ha dit...

Hola!! En el meu blog he deixat un premi per a tu!!! Salutacions.Violeta.