dijous, 13 de gener de 2011

KAITLIN

Aquesta és la Kaitlin de la col·lecció BFC ink. Són de la marca MGA, com les Moxie.

Les han llançat en dues mides: aquesta, que és una mica més gran que la Nancy i en una similar a la de les Barbie.


Cada nina representa un personatge amb les seves característiques particulars i les seves relacions entre elles, aquestes històries es publiquen en forma de llibre.


A la capsa ve la nina, un diari, un conjunt extra i altres xorradetes tipus carnet del seu club, el joc de la veritat (com el que feiem quan erem nenes en papiroflèxia), un pòster...


El cert és que no té més història que el fet de haver-la vist en una botiga i haver-la comprat. La trobo moníssima. I amb uns vestits molt macos: ni massa clàssics, ni massa extravagants.

La Nancy que corre per casa (i anava despullada, la molt impúdica) s'ha emprovat el segon conjunt de la Kaitlin i li queda així de bé. És una mica més baixeta, però res que les impedeixi compartir la roba.

La caixa pel davant.


De costat.


I pel darrere.
La pàgina oficial: http://www.bfcink.com/

1 comentari:

Violeta ha dit...

Me encanta esta muñeca. Creo haberla visto hace tiempo en una juguetería. Es la típica desconocida preciosa que no se sabe porque no está más considerada. Pasa como con la Annabell de Zapt Creation que me la recuerda un poco. Si quieres puedes verla en mi blog MUÑECAS PARA COMPARTIR. Estaré encantada. Un saludo.