diumenge, 8 de març del 2009

ESPERIT HIPPIE



Heus aquí la Fatoume.


Ara fa uns sis o set anys que badavem per una botiga d'oportunitats per a la llar quan vam sentir un xiuxiueig: -Aquariuuuuuuuuuuus.

Des d''un prestatge ens mirava aquesta nostàlgica nina que encara lluïa les seves flors plena d'optimisme per l'arribada de la nova civilització. El que ella no sabia és que ja haviem deixat enrere l'era de Capricorn i que els canvis esperats encara no s'havien esdevingut... aix, angelet.






El fet és que no ens vam poder resistir a portar-la a casa amb nosaltres i ella ens va fer companyia des d'una llibreria Billy tot el temps que vam estar-nos vivint en un mini-piset-estudi al centre. Donava al minso espai un toc Flower Power que ens agradava. És tan mona i simpàtica!!


Fa 23 centímetres i és de la casa SumSum http://sumsumft.com/, que es dedica a fer joguines barates, còpies de les Bratz, de les Jaggets,...

Però la Fatoume és autèntica, eh!? Amb aquest cabells afro i les margarites a les galtes :-) Per cert, el nom se l'hem posat nosaltres, que venia sense caixa, ni blister, ni stand... res de res.





La seva pel·li favorita és Hair, of course :-)

A mi em costa escoltar aquesta cançó sense veure dins al meu cap al Raphael cantant-la... ups!

2 comentaris:

NÚRIA ha dit...

Aquesta marca no la coneixia...s´assembla molt a una nina una miqueta més gran q li va comprar la meva sogra a la meva filla al corte inglés i fa olor a vainilla...la meva filla de 3 anys li diu "Cola-Cao"...saludets...tens unes nines molt variades...

Tòssia ha dit...

Hola, Núria
La Fatoume :-) també feia una olor molt bona. Però no sé si El Corte Inglés té nines d'aquesta marca... de fet jo n'he vist alguna (els Groovy Baby que son còpies de les Jaggets)en paradetes de "mercadillos" al carrer.

M'ha fet gràcia això de "ColaCao"... Per casa hi ha una nina negreta vella sense nom, pàtria ni bandera :-) Potser que la bategem així també.