divendres, 13 de març del 2009

BARBIE FOTÒGRAFA DE NENS


Doncs resulta que la padrina de la meva nena li porta una nina de record de cada lloc on va de viatge: madrilenya, russa, turca... I va arribar el dia en què va creuar el "charco" :-)


Un cop a NY, va entrar a la F.A.O. Schwarz i una Barbie li va cridar l'atenció pel damunt de totes les altres: la fotògrafa de nens!!!

Porta la seva càmara amb trípode, dos tamborets de diferent alçada, dos baby-models amb aletes d'angelet i papallona i un decorat per posar darrera els retratats :-) Ah! i un parell de fotos de mostra (cal fixar-se, però les porta a la mà esquerra).


Quan la nena sigui una mica més gran i deixem sortir aquesta Barbie de la capsa, espero que es faci molt amiga de les vuitanteres, de la Skipper i del Ken... ah! i de la Darling de Famosa que segur que està guardada a la mateixa caixa :-)



La meva primera Barbie va ser la Barbie Sun. La veritat és que no recordava ni el nom, ni l'any, ni res, i després de molta investigació internàutica, he trobat la foto a http://elkioskodeakela.blogspot.com/. Moltíssimes gràcies!!!

La clau ha estat que el fabricant era Congost i m'hi ha fet caure una pàgina nord-americana d'una col·leccionista que en té també de països sud-americans .


A mi m'encantava la meva Barbie perquè no la veia tan cursi com la superstar, no sé... era com més dinàmica. I el cabell era molt llis, més curt i gairebé mai s'enredava. I de totes les meves amigues era l'única que la tenia!!! em deien que la meva era molt rara, però jo no l'hauria canviada per cap.

Hi ha tantíssimes coses per internet sobre la Barbie que... Ufff! A mi m'agrada aquesta pàgina: http://www.kattisdolls.net/faces/barbwh.htm

1 comentari:

J.P. -Akela ha dit...

Me alegra haber aportado esta ilustración “reveladora”. En los tebeos y revistas infantiles de la época son interesantes por la publicidad para niños que venían en el interior y en las contraportadas, como esta foto de Barbie de Congost…

Espero crezca mucho este Blog y te lo pases muy bien con el mismo…

Un saludo.