diumenge, 22 de març del 2009

AD LIB



Aquesta és la meva Nancy Colección Ad Lib.



Al començament dels setanta va néixer la moda ad lib, de l'expressió llatina ad libitum, que es pot traduir com lliurememt o sense límits. Aquest estil també és conegut com a eivissenc: colors clars, materials naturals i tècniques artesanals com els brodats i el ganxet.


Aquí la teniu gaudint d'una passejada primaveral i campestre. És evident que ella no pateix d'al·lèrgia. Per a mi fer això seria un acte temerari.



Detall de les sabates.



Retrat artístic realitzat per un amic seu fotògraf que viu en una cabana a la platja, sempre diu que ella l'inspira. La foto ha estat feta amb una polaroid vintage també del final dels setanta :-)




Tota presumida ens ensenya les seves arracades.


Famosa va treure dues variants d'aquest model, una és la que tinc jo i l'altra és aquesta que he trobat a la venda a Todocoleccion.



Al bloc http://chefissworld.wordpress.com/ he trobat aquesta foto d'un vestit Ad Lib original dels setanta.

6 comentaris:

Karmeta ha dit...

M' ha encantat la introducció i la nina és molt maca. L' Africa que hi ha abaix és al.lucinant, enhorabona per la teva col.lecció, petonets

Tòssia ha dit...

Hola, Karmeta,
la introducció és perquè vaig haver de buscar informació a internet sobre què volia dir això d'Ad Lib. I he pensat que podia ser interessant per si hi havia algú que tingués el mateix dubte... :-)
Saludets.

María José ha dit...

que lindo ese clásico, los zapatitos preciosos, son tan dificiles de conseguir.....
besos

conchita ha dit...

me cuesta mucho trabajo leer tu blog pero mas o menos lo entiendo,es q del andaluu no me saques,pero tienes un blog muy bonito ,meencanta tu nueva keka
un besote conchi

Tòssia ha dit...

Hola, Conchi.
Gracias por ver mi blog :-) En la columna de la derecha he puesto el traductor Google. No es perfecto, pero ayuda, más o menos :-P
Un abrazo

NÚRIA ha dit...

Felicitats! És molt bonica i gràcies tb per l´informació...Saludets.