dimecres, 23 de setembre del 2009

6480 6366 OF 9999

Aquests són els números de les Nancy que he comprat.


Bonica, oi?



Les vaig trobar en un Toys 'R Us. Aquests magatzems no m'agraden gens: les joguines que tenen són molt "del montón", malgrat l'espai de què disposen no tenen un assortit gaire interessant i les nines que tenen de marca pròpia són d'una qualitat pèssima.
Però, bé... al cas. Que fent-hi una volteta sense gaires esperances... tatxaaaaaan!! En una cantonada, mig amagades, n' hi havia dues!!


Quina alegria!!! però la joia va durar ben poc. Una patia d'al·lopècia a clapes i l'altra tenia un ull que no obria ni tancava bé.


Quan ja estava decidida a deixar-les estar, el meu marit en va veure més a dalt de tot del prestatge. Tot i que estaven posades de manera que només es veia la part de sota de la caixa (on hi ha el codi de barres), el color rosa no donava lloc a cap dubte.
Oeeee, oe, oeeeeee... una pila de Nancys!!!



Ara només calia trobar una amable dependenta que ens les baixés. Semblava fàcil, però no. Missió del tot impossible. Després de dues voltes per la botiga... ningú. Així que vam sincronitzar els rellotges i ens vam separar a la recerca d'algú que ens pogués ajudar.


...res...


S'imposava la necessitat d'aplicar les tècniques de supervivència més sofisticades. Em vaig fer amb un tub de la família de la Steffi Love (crec que es diu així) i ens vam disposar a posar en joc tota la nostra habilitat per fer caure un parell de negris que estessin en bones condicions.
No va ser fàcil, no. Estaven molt altes i costava arribar... però al final van anar caient.
Mentre un remenava amb el tub, l'altre les entomava com si fóssin una pilota de bàsquet i estéssim a l'espera del rebot.

Jo fins i tot m'imaginava algú entrant-nos pel darrera, guanyant-nos la posició i saltant més que nosaltres per pendre-nos-les. Ens ho vam passar pipa!!


Pagar va ser una altra "aventura". No hi havia cap caixa oberta i vam haver de passar per atenció al client... tot molt tètric. Però jo feliç com un anís amb les meves nines.



A les fotos hi ha una que no ha sortit de la caixa perquè serà un regal per a una amiga.
Fa més de dos anys que ens va fer un favor i jo volia donar-li les gràcies regalant-li una Nancy.

Un cop ella em va comentar que de petita no n'havia tingut cap.
Així que se'm va ficar al cap agafar-li'n una de Colección. Però quan vaig començar a buscar-ne, va resultar que ja no en quedaven a les botigues, que totes estaven descatalogades; excepte la de comunió, però aquesta no em va semblar un regal adient.


Com que el regal havia de ser una cosa inesperada, sense cap compromís... vaig decidir estar a l'aguait amb l'esperança que els de Famosa algun dia tindrien un detallet amb la Nancy clàssica i en reeditarien alguna... i així fins ara!!


Ja ho diuen... Nunca es tarde si la dicha es buena ;-)

dimarts, 8 de setembre del 2009

TORNADA A L'ESCOLA


Aquesta és la Tressy de Novo Gama.
Fa 48 cm d'alt i té un mecanisme, que encara funciona, per amagar i allargar-li els cabells.


Té cara de nena responsable i li encanta anar a l'escola. Ja està preparada per tornar-hi el dia catorze.



Ho té tot: motxilla, material i roba nova.

De cami... cal vigilar amb els cotxes!

Quan ha arribat a classe, no ha pogut evitar la temptació d'agafar el guix i escriure alguna cosa a la pissarra.


Classe d'art.



Elegant i guapa com ella és, sempre queda bé a les fotos.





La roba que porta és de la marca Berchet, però originàriament portava un vestit molt semblant al d'aquesta altra Tressy.



No recordo que de petita jo jugués gaire amb ella, la tenia més de decoració que de "batalla". Potser per això es conserva tan bé i ha sobreviscut a algunes altres que van caure en acte de servei.

El que sí que em tenia intrigada era l'etiqueta amb el seu nom que portava enganxada amb una imperdible... s'havia de treure?... s'havia de deixar posat? :-)

divendres, 4 de setembre del 2009

NURSERY

Doncs aquí torna la Barriguitas xinesa per presumir de bressol, de cadireta alta per menjar i de taca-taca.